Ondertekening overeenkomst met de provincie & gunning realisatiefase Kempenbaan west

14-11-2019 4598 keer bekeken

Op woensdag 13 november zijn twee overeenkomsten getekend in het kader van de verbreding van de westzijde van de Kempenbaan en de nieuwe aansluiting op de A67.

Op 13 november heeft de gemeente Veldhoven afspraken gemaakt met de provincie Noord-Brabant over de financiƫle bijdrage van de provincie en het beheer en onderhoud van de stoplichten op de nieuwe kruispunten met de Nieuwe N69. De overeenkomst is ondertekend door wethouder Ad van den Oever en gedeputeerde Christophe van der Maat.

Gemeente Veldhoven en aannemerscombinatie Van Gelder/Mobilis hebben ook een overeenkomst gesloten: Wethouder Ad van den Oever en directieleden bij de aannemerscombinatie Mink Jaap Ypma en Remco Hoeboer zetten hun handtekening. Van Gelder/Mobilis heeft hiermee opdracht gekregen om de Kempenbaan West te verbreden en de nieuwe aansluiting op de A67 te realiseren.

Van Gelder/Mobilis start medio 2020 met het nieuwe viaduct over de Rijksweg A67. Daarna volgt de verbreding van de Kempenbaan West. Eind 2021 verwachten we dat het werk klaar is.

Cookie-instellingen