Provincialeweg tijdelijk helemaal open

22-08-2013 3303 keer bekeken

De Provincialeweg gaat in september 2013 tijdelijk weer helemaal open vanwege werkzaamheden aan de Kempenbaan en aan het kruispunt Burgemeester van Hoofflaan-Dorpstraat-Provincialeweg.

De gemeente werkt aan de verbetering van de Kempenbaan. Sinds medio 2011 is de Provincialeweg ter hoogte van de Run 1000 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer richting Kempenbaan. Begin september 2013 gaat de Provincialeweg weer tijdelijk open, omdat dit een belangrijke omleidingsroute is bij geplande werkzaamheden aan de Kempenbaan en aan het kruispunt Burgemeester van Hoofflaan-Dorpstraat-Provincialeweg.

Openstelling

Voor het openstellen van de Provincialeweg verwijdert de gemeente de stalen balken op het kruispunt Provincialeweg-De Run 1100-Kempenbaan-De Run 2100 en er komt een nieuwe verkeerslichtenregeling. Verkeer vanuit de Provincialeweg en De Run 1100 krijgt beperkt groen licht ter hoogte van het kruispunt De Run 1100-Kempenbaan om de doorstroming op de N2-Kempenbaan-Karel de Grotelaan niet te veel te belemmeren. De Provincialeweg blijft geopend zo lang als dit nodig is voor de werkzaamheden.
Cookie-instellingen