Werkzaamheden Karel de Grotelaan en Meerveldhovenseweg van 22 juni tot 10 juli

15-06-2023 1230 keer bekeken

Momenteel vernieuwen we de Karel de Grotelaan en Meerveldhovenseweg. Het gaat om het gedeelte tussen de A2/N2 en Bouvigne in Eindhoven. Onder deze wegen ligt een betonnen duiker, waar de Gender doorheen stroomt. Die vervangen we ook.

Maakt u regelmatig gebruik van de Karel de Grotelaan, Meerveldhovenseweg en de aansluiting op de N2? Dan merkt u ook in de periode van donderdag 22 juni tot maandag 10 juli 2023 dat we aan de weg werken. De werkzaamheden van de eerste fase verlopen voorspoedig. In dit bericht informeren we u over de werkzaamheden, bereikbaarheid en mogelijke hinder in de tweede fase. Op de afbeelding ziet u de werkzaamheden:

Maandag tot en met vrijdag twee rijstroken per rijrichting

In de periode van 22 juni tot 10 juli vernieuwen we de zuidelijke rijbaan van de Meerveldhovenseweg. We vervangen ook de betonnen duiker onder dat deel van de weg. Verkeer rijdt dan via versmalde rijstroken over de vernieuwde Karel de Grotelaan langs onze werkzaamheden. Er blijven vrijwel altijd twee rijstroken per rijrichting beschikbaar voor het verkeer.

Omleidingsroutes weekend 22 tot 26 juni [weekend week 25]

In het weekend van donderdag 22 juni 20.00 uur tot maandag 26 juni 06.00 uur sluiten we de Meerveldhovenseweg richting Eindhoven af. De afsluiting is tussen de toerit N2 richting het zuiden en de afrit vanuit het zuiden. In hetzelfde weekend is van donderdag 21.00 uur tot maandag 05.00 uur ook toerit 32 van de N2 richting het noorden dicht. We leiden het verkeer om via een andere route (zie kaartje 1):

  • Verkeer vanuit Veldhoven richting Eindhoven/Gestel leiden we om via de Kempenbaan richting Eersel, Locht, A67, N2, Leenderweg en Boutenslaan; (blauw)
  • Verkeer op de Kempenbaan of De Run 1100 richting de N2 naar het noorden leiden we om via de toerit naar de N2 richting het zuiden en kan bij aansluiting 32a High Tech Campus omkeren; (oranje)
  • Verkeer op de N2 vanuit het noorden richting Eindhoven/Gestel neemt afrit 30 Eindhoven-Centrum en rijdt via de Tilburgseweg en Limburglaan; (roze)
  • Verkeer vanuit Eindhoven/Gestel richting de N2 naar het noorden leiden we om via de Limburglaan, Tilburgseweg en de toerit naar de N2 bij aansluiting 30 Eindhoven-Centrum. (groen)

Omleidingsroutes weekend 30 juni tot 3 juli [weekend week 26]

In het weekend van vrijdag 30 juni 21.00 uur tot maandag 3 juli 05.00 uur sluiten we de rijstroken voor rechtsaf op de afrit N2 komende vanuit het zuiden en richting Eindhoven af. We leiden het verkeer om via een andere route (zie kaartje 2):

  • Verkeer op de N2 vanuit Antwerpen/Venlo en richting Eindhoven/Gestel leiden we om via afrit 31 Veldhoven, Meerenakkerweg, Beemdstraat en Limburglaan; (blauw)

Omleidingsroutes weekend 6 tot 10 juli [weekend week 27]

In het weekend van donderdag 6 juli 20.00 uur tot maandag 10 juli 06.00 uur sluiten we de Meerveldhovenseweg richting Eindhoven af. De afsluiting is tussen de toerit N2 richting het zuiden en Bouvigne.

In hetzelfde weekend is van vrijdag 21.00 uur tot maandag 05.00 uur ook afrit 32 Veldhoven-Zuid van de N2 vanuit Antwerpen/Venlo dicht. We leiden het verkeer om via een andere route (zie kaartje 3):

  • Verkeer vanuit Veldhoven richting de N2 naar het noorden leiden we om via de Kempenbaan richting Eersel, Locht, A67 en N2. Het kan ook gebruik maken van de toerit N2 richting het zuiden en omkeren bij aansluiting 32a High Tech Campus; (blauw)
  • Verkeer op de N2 vanuit Antwerpen/Venlo en richting Eindhoven/Gestel leiden we om via afrit 31 Veldhoven, Meerenakkerweg, Beemdstraat en Limburglaan; (groen)
  • Verkeer vanuit Veldhoven richting Eindhoven/Gestel maakt gebruik van de hierboven beschreven blauwe én groene route.
  • Verkeer op de N2 vanuit het noorden richting Eindhoven/Gestel neemt afrit 30 Eindhoven-Centrum en rijdt via de Tilburgseweg en Limburglaan; (roze)
  • Verkeer op de N2 vanuit Antwerpen/Venlo en richting Veldhoven of MMC leiden we om via de A67, afrit 31 Veldhoven-West, Locht en Kempenbaan. (oranje).

Weekendafsluitingen

In weekenden en nachten kunnen rijstroken/rijrichtingen afgesloten zijn. In het schema staat precies wanneer dat is. Onder het schema leest u meer over de omleidingsroutes. Onvoorziene omstandigheden voorbehouden.

Afsluitingen tijdens tweede fase vernieuwing Karel de Grotelaan/Meerveldhovenseweg

Wegdeel Weekend 22 - 26 juni Weekend 30 juni - 3 juli Weekend 6 - 10 juli
Karel de Grotelaan richting N2/Veldhoven      
Toerit N2 richting noorden    
Meerveldhovenseweg richting Eindhoven   x
Afrit N2 komende vanuit Antwerpen/Venlo     x
Afrit N2 komende vanuit Antwerpen/Venlo rechtsaf richting Eindhoven   x  
Omleidingsroute Kaartje 1 Kaartje 2 Kaartje 3


x = afgesloten

Cookie-instellingen