Inloopbijeenkomst Vernieuwing Kempenbaan goed bezocht

20-02-2014 1401 keer bekeken

De inloopbijeenkomst over de Vernieuwing Kempenbaan van 18 februari jl. is goed bezocht. Wethouder Nicole Ramaekers opende de bijeenkomst. Zij stond stil bij de noodzaak voor vernieuwing van de Kempenbaan en de noodzaak om bedrijven tijdens de werkzaamheden zo goed mogelijk bereikbaar te houden.

Bezoekers konden bij vier themahoeken meer informatie inwinnen en vragen stellen. Projectmedewerkers van gemeente Veldhoven en aannemer BAM zijn in gesprek gegaan met bezoekers over de volgende thema’s: (1) aanleiding project Kempenbaan, (2) planning, werkzaamheden en wegontwerp (3) bereikbaarheid en (4) communicatie en organisatie.

Bij elke themahoek hingen informatieposters die u hier kunt inzien. Bij de themahoek over planning, werkzaamheden en wegontwerp werd daarnaast een film van het toekomstige wegontwerp getoond. Deze film kunt u ook online bekijken via de projectwebsite.

Tijdens de inloopbijeenkomst konden bezoekers met een reactieformulier vragen, opmerkingen en aandachtspunten indienen. Gemeente Veldhoven zal deze input bundelen en openbaar maken via deze site.

Cookie-instellingen