Fiets- en voetpaden langs de Kempenbaan en Meerveldhovenseweg weer open

25-09-2023 1063 keer bekeken

De fiets- en voetpaden langs de Kempenbaan en Meerveldhovenseweg gaan op maandag 2 oktober weer open. Deze waren sinds half januari dicht vanwege de bouwwerkzaamheden rond de Kempenbaan. Fietsers en voetgangers werden omgeleid.

Fiets- en voetpaden open vanaf maandag 2 oktober

Vanaf maandag 2 oktober 06.00 uur kan doorgaand fietsverkeer tussen Veldhoven en Eindhoven gebruik maken van het nieuwe tweerichtingenfietspad langs de Kempenbaan en Meerveldhovenseweg. Op het kaartje hieronder is in het geel aangegeven om welke paden het precies gaat.

Fietsonderdoorgang Kempenbaan nog niet open

Tot en met november bouwen we de nieuwe fietsonderdoorgang Kempenbaan en het mini-busstation verder af. Ook wordt in die periode aan de weg gewerkt op De Run 1100. Het is daarom nog niet mogelijk om de fietsonderdoorgang te gebruiken om de Kempenbaan over te steken. Ook de bushaltes Kempenbaan/Provincialeweg blijven nog afgesloten. Vanwege de werkzaamheden blijft de fietsomleiding via Bouvigne, Cranendonk, Peter Zuidlaan, Julianastraat en Oranje Nassaulaan nog gelden. Dit is de oranje route op onderstaand kaartje.

Cookie-instellingen