Wegwerkzaamheden Kempenbaan starten 12 mei

05-05-2014 1711 keer bekeken

De wegwerkzaamheden aan het middengedeelte van de Kempenbaan beginnen maandag 12 mei. In de periode tot en met 22 juni 2014 is de aannemer onder andere bezig met het verbreden van het bestaand zuidelijk fietspad langs het gehele middengedeelte van de Kempenbaan.

Fietsers worden ten tijde van de werkzaamheden in beide richtingen over het noordelijk fietspad geleid. Bromfietsers maken tijdelijk gebruik van de gewone rijbaan, waar de maximum snelheid wordt teruggebracht naar 50 km/uur.

Gelijktijdig wordt de zuidelijke hoofdrijbaan van de Kempenbaan aangepakt. In de avond en nacht (19:00-06:00 uur) is de zuidelijke hoofdrijbaan afgesloten. Het verkeer wordt dan in beide richtingen over de noordelijke hoofdrijbaan geleid. Overdag is de zuidelijke hoofdrijbaan wel gewoon toegankelijk voor verkeer.

Daarnaast wordt de Kempenbaan ter hoogte van ASML bij De Run 6100 verbreed om voldoende opstelvakken te creƫren voor het toekomstige kruispunt. Deze werkzaamheden vinden naast de rijstroken van de Kempenbaan plaats en worden overdag uitgevoerd. Naar verwachting is dit 18 mei afgerond.

De volledige planning en fasering van de werkzaamheden aan Kempenbaan Midden vindt u terug op de pagina over planning en werkzaamheden. Houd de nieuwsberichten op de homepage in de gaten voor de meest up-to-date informatie.

Cookie-instellingen