Werkzaamheden Kempenbaan Midden verlopen voorspoedig

08-08-2014 1908 keer bekeken

De werkzaamheden aan Kempenbaan Midden verlopen volgens planning. We lopen zelfs iets voor op het schema. Op 1 december 2014 wordt Kempenbaan Midden opgeleverd. Maandag 18 augustus worden de werkzaamheden na de zomerstop weer hervat.

Ten opzichte van de oorspronkelijke planning worden een aantal werkzaamheden naar voren gehaald en anders uitgevoerd.

  • De werkzaamheden aan De Run 5600 starten 18 augustus in plaats van 22 september. De Run 5600 wordt gedurende 5 weken afgesloten. Er is een omleidingsroute beschikbaar en bedrijven en woningen die onder andere worden ontsloten via De Run 5600 blijven bereikbaar. Er wordt een kaart van deze omleidingsroute op deze projectwebsite geplaatst.
  • De werkzaamheden aan De Run 6800 starten 25 augustus in plaats van 1 september. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt De Run 6800 tijdens de uitvoering van de werkzaamheden niet volledig afgesloten. Gedurende 2 weken wordt De Run 6800 een eenrichtingsweg. Dit betekent dat inrijden vanaf de Kempenbaan mogelijk is, maar uitrijdend verkeer via een lokale omleidingsroute over De Run 6100 de Kempenbaan op moet rijden. Er wordt een kaart van deze omleidingsroute op deze projectwebsite geplaatst. Voor voetgangers en fietsers wordt een aparte omleidingsroute ingesteld.
  • De werkzaamheden aan De Run 4200 starten 15 september in plaats van 22 september.  De Run 4200 wordt gedurende 4 weken afgesloten. Omliggende bedrijven en bewoners worden na de bouwvak benaderd over deze wijziging in de planning. Begin september wordt er een kaart van deze omleidingsroute op deze projectwebsite geplaatst.

De volledige planning en fasering van de werkzaamheden aan Kempenbaan Midden vindt u terug op de pagina over planning en werkzaamheden. Houd de nieuwsberichten op de homepage in de gaten voor de meest up-to-date informatie.

Cookie-instellingen