Tijdelijke verkeerslichtenregeling bij MMC tot oktober van kracht

18-08-2014 1574 keer bekeken

De verkeerslichten bij het kruispunt Kempenbaan/MMC werken momenteel volgens een tijdelijke regeling vanwege de werkzaamheden aan de Kempenbaan. Vanaf oktober 2014 wordt de verkeerslichtenregeling afgestemd op het actuele verkeersaanbod, waardoor het verkeer sneller wordt afgewikkeld.

Normaal gesproken zijn de verkeerslichten bij het kruispunt Kempenbaan/MMC aangesloten op detectielussen in het asfalt. De verkeerslichten reageren dan op het actuele verkeersaanbod, waardoor verkeer snel afgewikkeld kan worden. Door de werkzaamheden aan de Kempenbaan werken de detectielussen momenteel echter niet.

De verkeerslichten werken nu op een vooraf ingestelde regeling. Dat wil zeggen dat de verschillende richtingen volgens een vast patroon groen krijgen. De wachttijden op de kruising kunnen hierdoor oplopen. Dit is een tijdelijke situatie.

Begin oktober 2014 zijn de asfalteringswerkzaamheden bij het kruispunt Kempenbaan/MMC afgerond. De verkeerslichten worden dan weer aangesloten op de detectielussen.

Cookie-instellingen