Waarom is er geen fietspad aan de linkerzijde van de Run 4500 richting OnzeLieveVrouwendijk van kruising Kempenbaan met de Run 4500 wat aansluit op het fietspad aan de linkerzijde van de OLVdijk richting Waalre.?

11-02-2019 1634 keer bekeken 0 reacties

Waarom is er geen fietspad aan de linkerzijde van de Run 4500 richting OnzeLieveVrouwendijk, van kruising Kempenbaan met de Run 4500, wat aansluit op het fietspad aan de linkerzijde van de OLVdijk richting Waalre.?
Nu zijn er veel fietsers die komend vanaf Waalre op het viaduct schuin oversteken, om op het (voor hen) aan de linkerzijde liggende fietspad richting Veldhoven centrum te komen. Dit geeft mi. een groot risico voor de overstekende fietsers.
Dit temeer, omdat vanaf het stoplichtkruispunt bij MMC en Tuin Outlet veel auto's extra hard rijden, om van de (komend vanaf Veldhoven) linkerbaan naar de enkele baan richting Waalre te komen, en aan de verleidelijke extra afdaling extra snelheid meenemen.
Tevens verleidt dit veel fietsers die vanaf Waalre komen, om maar direkt vanaf Waalre het (richting Veldhoven) aan de linkerzijde liggende fietspad te nemen, waardoor dit fietspad een 2-richtingsfietspad wordt.

0  reacties

Cookie-instellingen