Submenu

Bouwupdate december 2022

Gemeente Veldhoven 23-12-2022 932 keer bekeken

Voordat de werkzaamheden aan de Kempenbaan kunnen beginnen, worden er vele kabels en leidingen verlegd. In de afgelopen periode zijn de nodige kabels en leidingen verlegd op de industrieterreinen De Run 2100, 4200 en 1100. Op dit moment is de Kempenbaan zelf aan de beurt.

Vooruitblik 2023
In het eerste kwartaal worden de voorbereidende werkzaamheden, waaronder kabels en leidingen,  afgerond en starten we met de vernieuwing van het oostelijke deel van de Kempenbaan. Een belangrijk onderdeel daarvan is de bouw van de fietstunnel en het mini-busstation. Later in het jaar wordt ook het aangrenzende deel van de Meerveldhovenseweg en Karel de Grotelaan in Eindhoven aangepakt. De vernieuwing van Kempenbaan Oost is in het ‘hart’ van het projectgebied.

De werkzaamheden hebben de nodige invloed op de bereikbaarheid en het verkeer in dit gebied. Via deze website en diverse andere kanalen wordt u op de hoogte gehouden.

Inloopmoment begin maart
Vóór de start van deze werkzaamheden, organiseren we begin maart een inloopmoment voor omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden.

Specialisten vanuit het team van de gemeenten Veldhoven en Eindhoven en aannemer Boskalis vertellen meer over het project. Met kaarten, video’s, impressies en planningen laten we zien wat we precies gaan doen, waar en wanneer. Ook informeren we u over werkzaamheden die de bereikbaarheid of het verkeer kunnen beïnvloeden.

Meer informatie over het inloopmoment volgt op deze website.

Kerstvakantie
In de kerstvakantie liggen de werkzaamheden van Boskalis stil van zaterdag 24 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023. In deze periode is ook het informatiecentrum op De Run 4315 gesloten. Door de vakantie kan de afhandeling van eventuele klachten vertraging oplopen.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2023!

Cookie-instellingen