Submenu

Terugblik op inloopbijeenkomst 8 maart

Gemeente Veldhoven 09-03-2023 965 keer bekeken

Deze maand starten we met de werkzaamheden aan de Kempenbaan-Oost, in het hart van het projectgebied. Daarom organiseerden we op woensdag 8 maart een inloopbijeenkomst voor inwoners en ondernemers op het projectkantoor.

Meer dan 120 bezoekers lieten zich informeren over het project en de werkzaamheden. Er was volop ruimte voor vragen over het werk, de planning en de bereikbaarheid.

Kaarten, impressies en planningen

Met kaarten, video’s, impressies en planningen lieten specialisten vanuit het team van de gemeenten Veldhoven en Eindhoven en aannemer Boskalis zien wat we precies gaan doen. Op grote posters bekeken de bezoekers de locaties van de werkzaamheden per periode en wat deze betekenen voor de bereikbaarheid.

Informatie uit de bijeenkomst

Alle informatie die is getoond tijdens de bijeenkomst is te vinden op deze website onder Ontwerp & Planning. Hier vindt u kaartjes van het ontwerp, de planning en bereikbaarheid.

Informatiecentrum iedere donderdagmiddag open

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Het informatiecentrum op De Run 4315 is iedere dinsdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur geopend. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op en rondom de Kempenbaan-Oost? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Cookie-instellingen